Αν θέλετε να γιορτάσετε φέτος με έναν διαφορετικό τρόπο την γιορτή των ερωτευμένων και να εντυπωσιάσετε το άλλο μισό της καρδιάς σας… έχουμε την ιδανική πρόταση για εσάς.

Η πρότασή μας ακούει στο όνομα Kurland Spa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Kurland Spa γιόρτασε πρόσφατα τα 10 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του και συνεχίζει προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής αισθητικής περιποίησης και ολιστικής ευεξίας στο Χαλάνδρι.
Kurland… σημαίνει η χώρα της θεραπείας που σε ελεύθερη μετάφραση συνεπάγεται το πέρασμα στον κόσμο της ομορφιάς και της αναζωογόνησης.

Στο Kurland Spa θα βρείτε αυθεντικές θεραπείες εμπνευσμένες από την κουλτούρα διαφόρων πολιτισμών, κυρίως της μακρινής Ανατολής. Σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα, τη ethnic μουσική και την ανατολίτικη διακόσμηση, μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των θεραπευτών και να αποδράσετε από την πραγματικότητα δίνοντας στον εαυτό σας την περιποίηση που αξίζει και χρειάζεται.

Υπέροχες υπηρεσίες αισθητικής περιποίησης προσώπου και σώματος για τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, μια μεγάλη γκάμα από μασάζ, πήλινγκ με αιθέρια έλαια, φυτικούς συνδυασμούς βοτάνων και άνθη λουλουδιών, ατμόλουτρα και λουτρό πολυτελείας Kaiserbad, περιποίηση άκρων και θεραπείες μαλλιών, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να διαλέξετε αυτό που θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις σας και θα σας ανανεώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε χρόνο το Kurland Spa διαλέγει τον δικό του μοναδικό τρόπο να ευχαριστήσει τις ανάγκες των απαιτητικών πελατών του και έτσι επέλεξε να δημιουργήσει ένα απόλυτα εορταστικό περιβάλλον, με πρωτότυπες θεραπείες και ειδικά για φέτος αποφάσισε να γιορτάσει την γιορτή των ερωτευμένων όλο τον Φεβρουάριο.

Τα πακέτα που έχουν δημιουργήσει για την γιορτή των ερωτευμένων περιέχουν υλικά και θεραπείες που θα κάνουν την παραμονή σας στον χώρο αξέχαστη:

I Melt For You 60′

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας μέσα σε ένα απόλυτα ερωτικό περιβάλλον στο αρωματικό ατμόλουτρο για δύο με αιθέρια έλαια φραμπουάζ και βατόμουρου. Απελευθερώστε όλη την ένταση και χαλαρώστε με το 30΄ Love Μelting Βutter μασάζ και απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες του βούτυρο κακάο που λιώνει στο σώμα σας.

Romeo & Juliet 115′

Περάστε τα συναισθήματα σας σε άλλη διάσταση με ένα αρωματικό ατμόλουτρο για δύο με άνθη λουλουδιών. Συνεχίστε το ταξίδι της απόλαυσης με το 30΄ Love Μelting Βutter μασάζ και αφεθείτε στις χαλαρωτικές κινήσεις των θεραπευτών μας. Απογειώστε τις αισθήσεις σας και φροντίστε ο ένας τον άλλον στο λουτρό πολυτελείας Kaiserbad με συνοδεία φρεσκοκομένων φρούτων και κοκτέϊλ σαμπάνιας Kir Royal. Βασιλική περιποίηση που αξίζει στην αγάπη σας.

Love 2 Love

Δείξτε την αγάπη σας στο άλλο σας μισό και χαλαρώστε σε ένα μαγευτικό χώρο υπο το φώς των κεριών και απολαύστε το 30΄ Love Μelting Βutter μασάζ με πραγματικό βούτυρο κακάο που λιώνει αργά στο σώμα σας.

Κεράσματα για όλους, ένα υπέροχο σιντριβάνι σοκολάτας που μπορείτε να απολαύσετε βουτώντας μέσα φρέσκα φρούτα και μικρά δωράκια που μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους/ες σας.

Μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας προσφέροντας μια δωροεπιταγή αγάπης από το Kurland Spa. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το site στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.kurland.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6828888.

Όλες εσείς οι Βαλεντίνες μπορείτε επίσης να διαλέξετε μέσα από υπηρεσίες που έχουν συνδυαστεί για να προετοιμαστείτε για το ραντεβού σας με τον Βαλεντίνο σας.

Περιποίηση προσώπου, θεραπεία ματιών, πήλινγκ σώματος με μαύρη ζάχαρη και μαύρη σοκολάτα, αποτρίχωση και περιποίηση άκρων.

Το Kurland Spa θα παραμείνει ανοιχτό Παρασκευή 12/2 , Σαββάτο 13/2 και Κυριακή 14/2 από τις 10 το πρωί μέχρι της 10 το βράδυ και σας περιμένει να αποδράσετε μαζί στους μαγευτικούς του χώρους.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα μια απόδραση αγάπης στο Kurland Spa.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης