Τώρα που είναι καλοκαίρι, καλό θα ήταν να ανανεώσουμε τα αρώματά μας. Ακόμα καλύτερο μάλιστα θα ήταν να επιλέξουμε ελαφρά και «δροσιστικά» αρώματα.

Το σωστό timing για να βάλουμε το άρωμά μας είναι μόλις τελειώσουμε το μπάνιο και όχι πριν διαβούμε την πόρτα για την έξοδο. Το δέρμα μας θέλουμε να μυρίζει άρωμα, όχι τα ρούχα, για αυτό και όταν ντυνόμαστε δεν ψεκαζόμαστε γιατί τα αρώματα έχουν φτιαχτεί για να αλληλεπιδρούν με την θερμοκρασία του σώματος και όχι με το ύφασμα. Σε περίπτωση που βάλετε άρωμα πάνω στο ρούχο σας όχι μόνο θα αλλοιωθεί η μυρωδιά του, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να δημιουργηθεί λεκές καταστρέφοντας ίσως κάποιο από τα αγαπημένα σας ρούχα.

Τα καίρια σημεία για να βάλουμε ένα άρωμα πίσω από τα αυτιά και του στους καρπούς των χεριών. Φορέστε το αγαπημένο σας άρωμα και μαγέψτε τους πάντες γύρω σας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης