Εάν έχετε συνηθίσει τη γλυκιά γεύση στη ρυζόπιτα, η ηπειρώτικη κουζίνα μάς προτείνει μία καινούργια γεύση, αυτή της αλμυρής ρυζόπιτας.
Υλικά
1 πακέτο έτοιμο παραδοσιακό φύλλο για πίτες
200 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο λιωμένο
3 αβγά
1 φλιτζάνι γάλα
400 γραμμάρια τυρί φέτα
400 γραμμάρια μυζήθρα ανάλατη
1 ½ φλιτζάνια λίγο βρασμένο ρύζι Καρολίνα
λίγο αλάτι…
Διαβάστε την εκτέλεση στο govastileto.gr
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης

