Υλικά για 6 άτομα:
– 1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε μερίδες
– 180γρ. μπίρα
– 500γρ. μανιτάρια διάφορα (λευκά, πορτομπέλο, πλευρώτους)
– 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
– 1 κουτ.γλυκού θυμάρι
– 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, άφθονο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για τη μαρινάδα:
– ½ φλιτζάνι μπίρα
– 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
– 5 σκελίδες σκόρδο ψημένες στο γκριλ ή βρασμένες και στραγγισμένες
Εκτέλεση:
1. Χτυπάτε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, την μπίρα και τα σκόρδα. Τοποθετείτε το μίγμα μαζί με το ψαρονέφρι σε πλαστική σακούλα και αφήνετε στο ψυγείο για 1½ ώρα…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

