Υλικά:
• 1 σάλτσα Knorr για ζυμαρικά Bolognese
• 300 ml νερό
• 8 μικρά κομμάτια στήθος κοτόπουλου ή μπούτι
• 2 κ.σ. Βιτάμ Culinesse
• 1 πράσο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό τμήμα)
• 400 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο
• 100 γρ. πράσινες ή μαύρες ελιές
• 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό
• Τριμμένο φρέσκο πιπέρι
• 2 κουτ. σούπας γιαούρτι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1. Σοτάρουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με τη μία κουταλιά της σούπας Βιτάμ Culinesse. Όταν το κοτόπουλο ροδίσει, το αποσύρουμε από τη φωτιά και το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

