Υλικά:
200 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
100 γρ. βούτυρο
200 γρ. κάστανα βρασμένα
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κουτ. σουπ. κρέμα βανίλια άνθος αραβοσίτου
2 μεγάλα αβγά
1 κουταλιά αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 160 βαθμούς με αέρα και τοποθετούμε 10 χάρτινες θήκες στο ταψάκι για mafines. Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί και τα αφήνουμε για λίγη ώρα να κρυώσουν. Πολτοποιούμε στο multi τα κάστανα μαζί με τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα βανίλιας.
Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε τα αβγά μέχρι να γίνουν μια αφράτη κρέμα. Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας-βουτύρου και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγη ώρα ακόμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης