Υλικά:
• 4 αυγά
• 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
• 4 φέτες ζαμπόν
• 10 τοματίνια κομμένα στα 4
• 200 γρ PHILADELPHIA
• Αλάτι
• Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•
Εκτέλεση:
• Σπάτε τα 2 αυγά σε ένα μπολ και με ένα σύρμα τα χτυπάτε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
• Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και βάζετε μία κουταλιά ελαιόλαδο.
• Προσθέτετε τα αυγά και φτιάχνετε προσεχτικά μια λεπτή ομελέτα.
• Όταν η ομελέτα είναι έτοιμη, την τοποθετείτε πάνω σε ένα ξύλο κοπής και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα άλλα δυο αυγά…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

