Η Κύπρος ανοίγει τα τουριστικά χαρτιά της

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 00:30
Γιώργος Αρκουλής
Η Κύπρος ανοίγει τα τουριστικά χαρτιά της

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΚΟΥΛΗΣ

Μεθοδικοί, παραδοσιακά, οι Κύπριοι (μην ξεχνάμε τα αυστηρά πρωτόκολλα που τέθηκαν σε εφαρμογή για την είσοδο στην χώρα από την έναρξη της Πανδημίας- αυτή τη φορά καταστρώνουν σχέδια για μια επιτυχημένη τουριστική σαιζόν, που έχει μεγάλη ανάγκη η οικονομία του νησιού. Στο πλαίσιο της προσπάθειας, αυτή τη φορά ενεργοποιήθηκε η ηγεσία του Τουρισμού και με παρουσίαση του προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη  απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα ενημερώσουν τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία.

Το πρόγραμμα θα αναπτύξουν ομιλητές κύρους, όπως ο υφυπουργός Τουρισμού της κυπριακής Δημοκρατίας Σάββας Περδίος και η chiefcommercialofficer, CyprusAirways κυρία MadonnaHoyek. Να σημειωθεί ότι η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο επαναπροσδιορισμού του τουριστικού τομέα της Κύπρου, ο οποίος σχεδιάστηκε με επιμέλεια.

‘Όπως είναι γνωστό, η Κύπρος αποτελεί εξαιρετικό προορισμό τουρισμού, καθώς διαθέτει ένα ολοκληρωμένο «πακέτο», που ικανοποιεί ακόμη και  τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη:

Θάλασσα

Εξαιρετικό κλίμα

Αξιοθέατα μακράς ιστορικής  μνήμης

Σπουδαίες γεύσεις τοπικών προϊόντων και οίνων

Θρησκευτικές περιπλανήσεις, κυρίως στα μοναστήρια αλλά και στους περίφημους Δρόμους του Κρασιού στα ορεινά της χώρας.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 00:50