Άφωνος έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο, όταν βρήκε κάτω από την πόρτα του δωματίου του ένα σημείωμα, με το οποίο δύο ένοικοι τον ενημέρωναν για την απόπειρα αυτοκτονίας που θα έκαναν με την κατάποση δηλητηρίου.
Σοκαρισμένος ανέβηκε στο δωμάτιο των ενοίκων, δύο γυναικών που η μία ήταν περίπου 50 και η δεύτερη περίπου 30 ετών, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονταν.
Ο κυπριακής καταγωγής ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Αντωνάκης Χρυσοστόμου, βρήκε τελικά τις δύο γυναίκες νεκρές μέσα στο δωμάτιό τους.
Στο σημείωμα που του άφησαν οι δύο αυτόχειρες ενημέρωναν ότι πήραν δηλητήριο και στο τέλος έγραφαν: «Προσέχετε με το κουτάλι και το ποτήρι στο δωμάτιο. Συγνώμη για την αναστάτωση».
Αμέσως, ο Χρυσοστόμου ζήτησε από τους υπόλοιπους πελάτες του ξενοδοχείου να το εκκενώσουν και κάλεσε την Αστυνομία.
Το περιστατικό συνέβη στο βόρειο Λονδίνο κοντά στο Φίνσμπουρι Παρκ.
Οι Αρχές υποστήριξαν ότι πιθανότατα οι δύο γυναίκες αυτοκτόνησαν, αλλά άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να έγινε κάτι άλλο και ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

