Το δεύτερο ραντεβού μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων στη Λευκορωσία για ειρηνευτικές διαδικασίες θα πραγματοποιηθεί αργότερα την Τετάρτη, όπως αναφέρει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του ο βρετανικός Guardian.
Η ανατροπή συνέβη λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή όλες οι πληροφορίες και οι ενδείξεις έδειχναν πως η προγραμματισμένη συνάντηση για την Τετάρτη 2 Μαρτίου στη συνοριακή πόλη Γκόμελ δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί.
Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας «άγνωστος Χ», δεδομένου ότι δεν έχει ανακοινωθεί πού θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σε δημοσιογράφους πως δεν πρόκειται να ανακοινώσει τον τόπο του ραντεβού. «Όλα στην ώρα τους», είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.

