Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Amarildo Silva εκτός από ταλέντο έχει και μια χρυσή καρδιά. Αυτό είναι σίγουρο, αφού μερικά από τα έργα του είναι αφιερωμένα στα ζώα. Ο ίδιος έχει αφιερώσει ένα χρόνο και έξι μήνες δίνοντας άνεση και χαρά στους μικρούς του φίλους. Πώς το κάνει αυτό; Μετατρέπει παλιά ελαστικά σε άνετα και διακοσμημένα κρεβάτια για κατοικίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο Amarildo αναζητούσε έναν τρόπο να κερδίσει επιπλέον εισόδημα χρησιμοποιώντας τα σκουπίδια που πετούν οι άνθρωποι στους δρόμους. Πάντα απολάμβανε να κάνει χειροτεχνήματα με υλικά που δεν χρησιμοποιούνται πλέον και διαφορετικά θα απορρίπτονταν.

Δημιουργώντας κάτι καινούργιο από αυτό, συνέβαλε όχι μόνο στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά κέρδισε μερικά επιπλέον δολάρια. Ο Amarildo συνειδητοποίησε ότι τα παλιά ελαστικά χρησιμοποιούνταν ως καταφύγιο από τα σκυλιά που ζουν στους δρόμους και έτσι του ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει την αίσθηση του σπιτιού και της άνεσης στα ζωάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καλλιτέχνης συλλέγει τα παλιά ελαστικά που βρίσκει στους δρόμους, τα παίρνει σπίτι του και τα συλλέγει σε ειδικό δωμάτιο. Μετά το διαχωρισμό των ελαστικών, τα κόβει, τα πλένει και τα ζωγραφίζει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης