Νέο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης ήρθε στην επιφάνεια στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Άγιαξ, το δεύτερο κατά σειρά μετά από αυτό που προηγήθηκε με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Μαρκ Όφερμαρς.

Συγκεκριμένα μία κοπέλα 19 ετών κατήγγειλε ότι πριν από έξι μήνες έπεσε θύμα βιασμού από 20χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ομάδα νέων του Άγιαξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση έγινε γνωστή από Ολλανδό τηλεοπτικό παρουσιαστή με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία η 19χρονη κοπέλα η οποία βρέθηκε σε πάρτι μαζί με τον20χρονο  κατηγορούμενο και εκείνος την βίασε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δράστης της επίθεσης, είναι ο Ντόνι Βάρμερνταμ, που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου την Κ21, και είναι διεθνής στις αντίστοιχες μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής που ανέδειξε το θέμα  αναφερόμενος στο συμβάν επισήμανε  μεταξύ άλλων: «Η κοπέλα μου είπε ότι βιάστηκε σε ένα πάρτι πριν από έξι μήνες. Ενημέρωσε κατόπιν και την αστυνομία. Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι σε μια γιορτή. Σκέφτηκε ότι ήταν ωραίος άνδρας. Φιλήθηκαν και αυτός ήθελε περισσότερα. Αυτή του είπε ξεκάθαρα ‘όχι’, άρχισε να ουρλιάζει και έβαλε τα κλάματα. Εκείνος της έσκισε το παντελόνι, μου έδειξε φωτογραφίες η γυναίκα. Στη συνέχεια την βίασε. Την ρώτησα εάν έχει αποδείξεις για όλα όσα μου κατήγγειλε και είπε ότι υπήρξαν άνθρωποι που την είδαν να φεύγει σε κακή κατάσταση από το πάρτι. Μου έδειξε και τα μηνύματα που της έστειλαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης