Ο Δομινικανός τραγουδιστής Carlos Silver τραγουδούσε για 106 συνεχόμενες ώρες σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ωστόσο, έπειτα από αυτό το πολύωρο και κουραστικό εγχείρημα, έμαθε ότι αποκλείστηκε από το Guinness.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη εβδομάδα, ο Δομινικανός καλλιτέχνης Carlos Silver παρουσίασε περισσότερα από 5.000 τραγούδια επιχειρώντας να σπάσει το ρεκόρ Guinness που έχει κατακτήσει η Ινδή τραγουδίστρια Sunil Waghmare, η οποία το 2012 τραγούδησε για 105 συνεχόμενες ώρες. Αυτή η προσπάθεια ήταν η δεύτερη του Silver να κατακτήσει το ρεκόρ για τον μαραθώνιο… τραγουδιού, έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθειά του το 2016. Στο τέλος της επικής προσπάθειας πέντε ημερών, ο χρονομετρητής έδειξε ότι είχε τραγουδήσει για 106,7 ώρες, περίπου μία ώρα περισσότερη από τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, ωστόσο η χαρά του δεν κράτησε για πολύ, καθώς, όπως επεσήμαναν οι διοργανωτές της Guinness, είχε «σπάσει» τους αυστηρούς κανονισμούς τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Guinness Records, όπως φαινόταν στο βίντεο ο Silver έκανε διαλείμματα μέχρι 2 λεπτά μεταξύ των τραγουδιών, αν και οι κανόνες δηλώνουν ξεκάθαρα ότι για να θεωρηθεί μια προσπάθεια έγκυρη, θα πρέπει το διάλειμμα ανάμεσα σε δύο τραγούδια να διαρκεί μέχρι 30 δευτερόλεπτα. Ενώ ο Carlos δεν αμφισβητεί ότι μερικές φορές έκανε λίγο μεγαλύτερα διαλείμματα, ισχυρίζεται ότι κάποιες φορές πέρασε κατευθείαν από το ένα τραγούδι στο άλλο, το οποίο θα έπρεπε να αντισταθμίσει τα διαλείμματα μεγαλύτερης διάρκειας που έκανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: perierga.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης