Αστυνομικοί στην πόλη Μπαρανκίγια της Κολομβίας «συνέλαβαν» έναν… παπαγάλο, ο οποίος βοήθησε τα αφεντικά-εμπόρους ναρκωτικών να ξεφύγουν κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελ Εράλντο», περίπου 300 αστυνομικοί έφτασαν σε ένα σπίτι της περιοχής, καθώς είχαν δεχτεί πολλές καταγγελίες ότι το χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο έμποροι ναρκωτικών και διαρρήκτες.

Μπαίνοντας μέσα στο σπίτι άκουσαν μια φωνή που επαναλάμβανε «Τρέξε, τρέξε, αλλιώς θα σε πιάσει η γάτα». Ο …συναγερμός είχε σημάνει από τον Λορένζο, έναν παπαγάλο που τον είχαν εκπαιδεύσει για να ενημερώνει τους κακοποιούς όταν έφταναν οι αρχές. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο σπίτι είχαν προλάβει να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το πουλί και το παρέδωσαν σε μια οργάνωση προστασίας των ζώων. Κατάφεραν επίσης να συλλάβουν τέσσερα άτομα, ενώ μέσα στο σπίτι εντόπισαν 250 μαχαίρια και 1000 δόσεις μαριχουάνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης