Δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιού της η Μπρίστολ Πέιλιν, κόρη της υποψήφιας αντιπροέδρου των ΗΠΑ στις περασμένες αμερικανικές εκλογές, Σάρα Πέιλιν,  χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της.

Η 18χρονη Μπρίστολ και ο πρώην σύντροφός της χώρισαν κοινή συναινέσει, όπως δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό People, παρά το γεγονός ότι όταν μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της είχαν ανακοινώσει, ότι σκόπευαν να παντρευτούν μέσα στο 2009.

Η ιστορία της νεαρής κόρης της κυβερνήτη της Αλάσκα, Σάρα Πέιλιν, είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση, ότι η μητέρα της θα ήταν η υποψήφια αντιπρόεδρος από τους ρεπουμπλικανούς.

Η εγκυμοσύνη της νεαρής Μπρίστολ αποτέλεσε μεγάλο πεδίο αντιπαράθεσης με τους δημοκρατικούς, εξαιτίας της αντίθεσης της συντηρητικής Σάρα Πέιλιν στις αμβλώσεις.

(πρώτη ενημέρωση 12 Μαρτίου 2009, 22:15)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης