Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του zougla.gr στην Google

Την καθημερινή της ρουτίνα στη γυμναστική φαίνεται πως διατηρεί η Άννα Βίσση ακόμη και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η τραγουδίστρια, παρά το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δεν παραλείπει την προπόνησή της και μάλιστα αυτή τη φορά επέλεξε να γυμναστεί πάνω σε σκάφος.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την προπόνησή της, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τον γυμναστή της.

Για την εμφάνισή της επέλεξε μαύρο κολάν και αμάνικη μπλούζα στο ίδιο χρώμα, ολοκληρώνοντας το look με ένα λευκό καπέλο.

Govastiletto.gr – Άννα Βίσση: «Εισέβαλε» στο δωμάτιο της Σοφίας Καρβέλα ενώ τραβούσε βίντεο – «Είναι πιο διάσημη από μένα»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης