Μες τα νεύρα είναι τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη… Καταβάλλει προσπάθειες, για να γελάσει, μιλάει με έντονο ύφος στους συνεργάτες της και τους διορθώνει συνεχώς!

Πριν από λίγες ημέρες… ξέσπασε στην Άση Μπήλιου, γιατί ο Κρόνος ήταν στον Σκορπιό, χθες τα «έβαλε» με τους συνεργάτες στο control και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ενώ σήμερα τα… άκουσε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου από το πάνελ και ο μουσικός επιμελητής, γιατί ήταν πιο δυνατά η μουσική απ’ όσο θα έπρεπε (για την Ελένη). Είναι από τις σπάνιες φορές, στα τόσα χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη είναι τόσο κακοδιάθετη on air και μάλιστα δεν κάνει προσπάθειες, για να… κρυφτεί.

Η κακή της διάθεση ίσως οφείλεται στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, καθώς δεν βοήθησε τελικά πολύ το διαζύγιο, ίσως όμως και η … αναστάτωση στην προσωπική της ζωή. Πάντως, καλό θα ήταν να τη συμβουλέψουν οι κοντινοί της άνθρωποι να ελέγχει τα νεύρα της κατά τη διάρκεια της εκπομπής, γιατί βγάζει μια πολύ άσχημη εικόνα. Χαλαρά που λένε και στην πατρίδα μου! Χαλαρά, Ελένη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης