Μπορεί την άνοιξη να μη τη χαρήκαμε όσο θα θέλαμε, λόγω του παρατεταμένου lockdown, αλλά, το καλοκαίρι δε θα έχει την ίδια τύχη. Οι συνθήκες έχουν βελτιωθεί σημαντικά και το ελληνικό καλοκαίρι  του 2020 σε περιμένει να το απολαύσεις. Οι τρόποι πολλοί: μία γρήγορη εξόρμηση σε κοντινή παραλία, διακοπές σε αγαπημένο προορισμό, εκδρομή στο χωριό. Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σου, όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, τη θάλασσα! Τώρα που ξεκινάς να σχεδιάζεις τις διακοπές σου λοιπόν, ας δούμε τι χρειάζεται να έχεις πάντα μαζί σου φεύγοντας για παραλία.

Δε θα σταθούμε σε μαγιό και αντιηλιακό, αυτά είναι προφανή και είμαστε σίγουροι ότι τα έχεις βρει ήδη. Με πετσέτα όμως τι γίνεται; Βρήκες αυτή που σου ταιριάζει; Αν ακόμα την ψάχνεις, τη βρήκαμε εμείς για σένα! Δώσε καλοκαιρινό στυλ ακόμα και στην πετσέτα θαλάσσης σου, με τα όμορφα σχέδια της πετσέτας kasbah από τη Sunnylife. Για να μην σε… βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι μην ξεχνάς να πίνεις πολλά υγρά. Πάρε μαζί σου το μπουκάλι νερού παραλίας kasbah για να μείνεις ενυδατωμένος. Bonus point: το μπουκάλι σου θα ταιριάζει τέλεια με την πετσέτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα απολύτως απαραίτητα τα βρήκαμε, οπότε, πάμε να βάλουμε τώρα και λίγη… καλοπέραση στο πρόγραμμα. Εκτός από νερό, στην παραλία μπορείς να θέλεις να απολαύσεις και κάποιο κρύο αναψυκτικό ή ένα ελαφρύ ποτό, γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου ένα ανοιχτήρι. Πάρε μαζί το ανοιχτήρι ανανά για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη. Και μιας και μιλήσαμε για τσάντα παραλίας, σίγουρα θα χρειαστείς μία για να κρατήσεις οργανωμένα όλα τα απαραίτητα για τις εξορμήσεις σου. Για τα ποτά και τα φαγητά όμως, δε φτάνει μία οποιαδήποτε τσάντα, χρειάζεσαι μία τσάντα-ψυγείο.

Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για να είσαι άνετος στη ζέστη του καλοκαιριού, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος να δροσιστείς, ο μικρός, φορητός ανεμιστήρας παραλίας Pineapple! Το funky σχέδιο σε σχήμα ανανά δένει τέλεια με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου και ο αέρας που θα φέρει προς το μέρος σου είναι σίγουρα πολύτιμός όταν η ζέστη γίνεται ανυπόφορη. Το παζλ της διασκέδασης στην παραλία συμπληρώνεται με ένα φορητό ηχείο. Πάρε τη μουσική σου παντού μαζί και άκουσέ τη δυνατά με το Bluetooth ηχείο Dolce Classic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα που είσαι εσύ έτοιμος για παραλία, έφτασε η ώρα να δούμε και τι χρειάζονται τα παιδιά. Για να απολαύσουν τη θάλασσα με ασφάλεια φόρεσέ τους ένα γιλέκο κολύμβησης σε ένα σχέδιο που θα αγαπήσουν, όπως ενός κροκόδειλου ή ενός μονόκερου. Προστάτεψε επίσης τα μάτια τους με γυαλιά κολύμβησης. Για μικρά και… μεγάλα παιδιά, ο εξοπλισμός μπορεί να περιέχει ακόμα και τη φουσκωτή κουλούρα unicorn, γιατί, ποιος δεν αγαπά τα στρώματα και άλλα φουσκωτά θαλάσσης;

Για το τέλος, σου έχουμε μία πρόταση για να γεμίσεις και στο σπίτι με summer vibes. Δεν θα είσαι 3 μήνες διακοπές άλλωστε, οπότε, φέρε την καλοκαιρινή διάθεση μέσα στο σπίτι. Αυτό θα το επιτύχεις με ένα διακοσμητικό κερί σε διάφορα καλοκαιρινά σχέδια. Μονόκερος, γοργόνα, κάκτος, κοχύλι κι άλλα πολλά ομορφαίνουν το χώρο και δημιουργούν ένα πιο καλοκαιρινό mood στο χώρο.

Τα σημείωσες; Τέλεια! Θα τα βρεις όλα – και ακόμα περισσότερες επιλογές – στα καταστήματα Public αλλά και στο public.gr. Ξεκίνα λοιπόν να προετοιμάζεις το δικό σου καλοκαίρι. Μετά από ένα δύσκολο πρώτο μισό της χρονιάς δικαιούσαι να απολαύσεις αυτή τη σεζόν στο έπακρο!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης