Για μια ακόμη φορά, οι υπάλληλοι μεγάλων καταστημάτων πιάνονται αδιάβαστοι όσον αφορά στην ενημέρωσή τους για τα προϊόντα που προωθεί η εταιρία τους.
Συγκεκριμένα η υπόθεση έχει ως εξής:
Ο καταγγέλλων Χαρίλαος Κ. ψάχνει να αγοράσει αερόθερμο για το μπάνιο του.
Πηγαίνει σε κατάστημα της εταιρίας «Κωτσόβολος», ώστε να πάρει προσφορά για το προϊόν που τον ενδιαφέρει. Του επιβεβαιώνουν πως η χρήση του είναι ασφαλής για το μπάνιο.
Για το ίδιο προϊόν (ίδιου μοντέλου, ίδιας εταιρίας) ο καταγγέλλων επισκέφτηκε και υποκατάστημα της «Ηλεκτρονικής Αθηνών», μόνο που εκεί ο υπάλληλος του ήταν ρητός και κατηγορηματικός πως η χρήση του, αφορά αποκλειστικά και μόνο σε χώρο δωματίου και όχι μπάνιου. Κι αυτό τη στιγμή που η ταμπέλα του προϊόντος έκανε λόγο και για τις δύο περιπτώσεις.
Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ξεκαθαρίσει. Η απορία του καταναλωτή, για το αν και κατά πόσο θα αποτελούσε ασφαλή λύση το να τοποθετήσει το συγκεκριμένο προϊόν στο μπάνιο του, έκδηλη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

