Για το σχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με την στοχευμένη εφάπαξ στήριξη των πιο ευάλωτων πολιτών μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε πως η κυβέρνηση ετοιμάζει «δώρο» Πάσχα με τη μορφή στοχευμένου επιδόματος και ότι υπάρχουν σενάρια που συζητούνται, με τις ανακοινώσεις να γίνονται το προσεχές διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μιλάμε για κάτι που δεν θα είναι μέτρο μόνιμης στήριξης. Θα έχουν τη δική τους περίμετρο και στόχευση», σημείωσε ο κ. Οικονόμου και επισήμανε ότι «όταν έχουμε κάτι να το πούμε θα το πούμε μετρημένα».

Όπως είπε ο Γιάννης Οικονόμου, η κυβέρνηση επεξεργάζεται συνεχώς όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. «Επεξεργαζόμαστε συνεχώς όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Προφανώς το επόμενο διάστημα, ο επόμενος μήνας θα είναι κρίσιμος» τόνισε αναφερόμενος στον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η εν λόγω ενίσχυση δεν αναιρεί, αντιθέτως έρχεται να προστεθεί στην οριζόντια στήριξη προς τους πολίτες στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, στην μείωση του ΕΝΦΙΑ αλλά και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης