Διακρίσεις ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου και μελιού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 16:55
Διακρίσεις ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου και μελιού

Σαράντα ελληνικές επιχειρήσεις από την Κρήτη, την Καλαμάτα, τη Μυτιλήνη και τη Χαλκιδική βραβεύτηκαν στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου London International Olive Οil Competitions 2019.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερες από 400 επιχειρήσεις από όλον τον κόσμο.

Επίσης, στον διεθνή διαγωνισμό μελιού London Honey Awards 2019 βραβεύτηκαν 17 ελληνικές επιχειρήσεις από την Κάλυμνο, την Άνδρο, την Κρήτη, τη Λακωνία, την Ευρυτανία, την Αιτωλοακαρνανία και τη Μακεδονία. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερες από 150 επιχειρήσεις από όλον τον κόσμο.

Με αφορμή τη βράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΕΤ εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την ποιότητα των προϊόντων τους, και εύχεται και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις και άλλα ελληνικά προϊόντα διατροφής να κατακτήσουν παρόμοιες θέσεις κορυφής. Επίσης, σημειώνεται ότι ο ΕΦΕΤ εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 16:55