Αν σκέφτεστε τους λογαριασμούς του ρεύματος, τις υψηλές τιμές και τις κρυφές χρεώσεις και έχετε μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέου παρόχου ενέργειας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απευθυνθείτε στην ελίν, η οποία διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια για όλες τις κατηγορίες πελατών, σε όλη τη χώρα, μέσω του εμπορικού της σήματος «ελίν electricon».

Ο ελληνικός ενεργειακός όμιλος ΕΛΙΝΟΙΛ αναγνωρίζει την ιδιαίτερη συγκυρία του φετινού χειμώνα και την οικονομική πίεση που δέχονται τα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις λόγω των υψηλών τιμών ενέργειας στην παγκόσμια αγορά. Με κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα μείωσε τις χρεώσεις τον μήνα Νοέμβριο κατά 28% και διατηρεί τις χαμηλές τιμές και όλο τον μήνα Δεκέμβριο. Πιο συγκεκριμένα, η ελίν αναδεικνύεται ως ο οικονομικότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας για το μήνα Δεκέμβριο, καθώς η τιμή που προσφέρει διαμορφώνεται στα 0,285 ευρώ/KWh, η χαμηλότερη τιμή ρεύματος στην αγορά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι μπορεί να σας προσφέρει η ελίν;

Η ελίν με τα πολύτιμα 68 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά, είναι σε θέση να γνωρίζει πλήρως τις ενεργειακές σας ανάγκες και να προσφέρει ειδικές, προσωποποιημένες λύσεις για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και κυρίως τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. 

Με την αξιοπιστία ενός μεγάλου ενεργειακού ομίλου, τα προγράμματα της ελίν είναι από τα πιο οικονομικά στην ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, και διατίθενται στους καταναλωτές χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς χρονικές δεσμεύσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της ελίν είναι διαθέσιμο για άμεση εξυπηρέτηση. Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η αναζήτηση των καλύτερων ενεργειακών λύσεων που θα καλύψουν με άριστο τρόπο τις δικές σας ανάγκες. 


 
Η ελίν αποτελεί έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας, που μπορεί να προφέρει μια πλήρη γκάμα ενεργειακών προϊόντων σε πραγματικά χαμηλές τιμές και αξιοπιστία στην παροχή υπηρεσιών. Στην ελίν έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε συνδυαστικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας electricon και φυσικού αερίου aerion για να καλύψετε όλες τις ενεργειακές ανάγκες σας και να πετύχετε ακόμη καλύτερη απόδοση και οικονομία.

Με το ελίν electricon έχετε ευελιξία στην εξόφληση των λογαριασμών του ρεύματός σας, διότι μπορείτε να επιλέξετε όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα: πάγια εντολή, πληρωμή σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, μέσω livepay.gr ή από την online πλατφόρμα myelin. 

Ακόμη κι αν κάτι δεν πάει όπως είχατε προβλέψει, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η ελίν είναι πάντα δίπλα σας για να προσφέρει τη λύση σε οτιδήποτε προκύψει. Ένας μεγάλος και αξιόπιστος όμιλος, με σταθερά θετική αναφορά της ΡΑΕ για την έγκαιρη εκπλήρωση των υποχρεώσεών του, έχει πάντοτε τη δυνατότητα να εφαρμόσει ένα ευνοϊκό πλάνο ρύθμισης και σταδιακής αποπληρωμής των οφειλών των πελατών της.

Φέτος τον Δεκέμβριο σας περιμένει η ελίν! 

Αυτός ο Δεκέμβριος θα είναι ο μήνας των σωστών αποφάσεων. Στην ελίν σας περιμένει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης που θα καλύψει όλες τις ενεργειακές σας ανάγκες κι έχει όλες τις προδιαγραφές να αντέξει στον χρόνο. Μια νέα σχέση, γεμάτη ενέργεια και πολλά οφέλη για εσάς, την οικογένεια και την επιχείρησή σας και τελικά τη ζωή σας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης