Ο μικρός Jay δε θα ταξιδέψει τελικά στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Γιώργου Σαμαρά κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Την είδηση αυτή ανακοίνωσε ο πατέρας του με ανάρτησή του στο facebook, εξογκώνοντας:

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα όμορφα μηνύματά σας. Σήμερα το πρωί δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα με μία φανταστική προσφορά για όλους μας να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να δούμε την Ελλάδα και τον “ήρωα” του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, όταν μας τηλεφώνησαν, βρισκόμασταν στο αεροδρόμιο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και φυσικά δεν έχουμε τη δυνατότητα να δεχθούμε αυτήν την προσφορά. Αλλά πραγματικά είμαστε ευγνώμονες σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτό για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Ελλάδα τα καλύτερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι έχει ήδη δει την ανακοίνωση του Σαμαρά και θέλει να στείλει μία και εκείνος. Σας ευχαριστούμε όλους».

Ο κ.Μπίτι, μάλιστα, «ανέβασε» και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, στο οποίο ο Τζέι στέλνει το μήνυμά του στον Γιώργο Σαμαρά: «Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sami».

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε οικογενειακές διακοπές. Γι αυτό αρνηθήκαμε αυτή τη φανταστική και γενναιόδωρη προσφορά για το ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανεβάσαμε και μια ανακοίνωση στο Facebook, με την οποία εξηγούμε τους λόγους, ενώ ο Τζέι έκανε ένα βίντεο με την ελπίδα ότι ο Σαμ (Σαμαράς) θα το δει. Καλή τύχη στην Ελλάδα. Είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή. Σας ευχαριστούμε πολύ» δήλωσε στο Αθηναίκό Πρακτορείο η μητέρα του μικρού Τζέι, Άνι Μπίτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης