Μητσοτάκη, πες του πως κόλλησε κορωνοϊό!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 10:12
Μητσοτάκη, πες του πως κόλλησε κορωνοϊό!

Αν υπήρχε κράτος, τότε εδώ και μήνες θα είχε συλληφθεί ο κάποιος Λευτέρης Αυγενάκης, που παριστάνει τον υφυπουργό αθλητισμού. Αν υπήρχε κυβέρνηση, που λειτουργούσε υπεύθυνα, τότε αυτόν τον Αυγενάκη θα τον πέταγαν με τις κλοτσές. Τι κάνεις, ωρέ, σύντεκνε; Κι αν είναι άκομψο σήμερα να του δώσει απολυτήριο με μιάμισι κλοτσά ο πρωθυπουργός, ας του μηνύσει πως κόλλησε κορωνοϊό.

Ασχολείται με την… αλλαγή διοικήσεων στις αθλητικές ομοσπονδίες ο έτσι Αυγενάκης. Μιλάμε ότι ο άνθρωπος μας ξαναγυρίζει 40 χρόνια πίσω. Το 1981, όταν έγινε πρώτη φορά κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και ξεκίνησε η παρακρατική επιχείρηση να ξηλωθούν από τις ομοσπονδίες όλοι οι χουντικοί και δεξιοί πρόεδροι και στη θέση τους να τοποθετηθούν πρασινοφρουροί. Με απειλές, με εκβιασμούς και χρήματα κρατικά να κερδηθούν... δημοκρατικά οι εκλογές.

Εδώ η Ελλάδα καίγεται και ο υφυπουργός τα δίνει όλα σε θέμα εκτός αρμοδιότητας και ευθύνης του. Για ποιον λόγο το κάνει όμως: Και το κάνει με φανατισμό. Δεν έχει με κάτι άλλο να ασχοληθεί. Αυτή την εξήγηση δίνω. Τι άλλο να πει κανείς, όταν... αγωνίζεται να τακτοποιήσει δικούς του ανθρώπους; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Πρώτον, δεν έχει... δικούς του ανθρώπους. Δεύτερον, δεν αποκλείεται αύριο να τον αλλάξει ο Μητσοτάκης. Δεν είναι διορισμένος μόνιμος στη συγκεκριμένη καρέκλα.

........................................................

Είναι πετυχημένος και διάσημος, στο φινάλε έχει δικαίωμα να λέει ψέματα, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 11:21