Τύχη βουνό είχε ένας 19χρονος Γάλλος ο οποίος αποκοιμήθηκε πάνω σε σιδηρογραμμές, πέρασε τρένο από πάνω του … και όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά ούτε καν ξύπνησε! Αυτό τουλάχιστον βεβαιώνει εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Βαν της βορειοδυτικής Γαλλίας όπου συνέβη το απίστευτο αυτό γεγονός.
Ο νεαρός, που είχε πιει κάτι παραπάνω, τελικά ξύπνησε όταν ο οδηγός του τρένου τον πλησίασε και άρχισε να τον ταρακουνά για να δει αν είναι ζωντανός. Τότε εκείνος, ενοχλημένος που του διέκοψαν τον ύπνο, απάντησε … επιδεικνύοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του.
Αιτία της … μεγάλης του τύχης, στάθηκε το γεγονός ότι τον πήρε ο ύπνος ανάμεσα σε δύο σιδηροτροχιές σε τέτοια στάση ώστε να έχει ένα περιθώριο 10 εκατοστών στα πλάγια και 20 εκατοστών από πάνω, ανάμεσα στο κορμί του και το διερχόμενο τρένο.

