Και με το νόμο μπορούν πλέον να παρακολουθούν τηλεόραση εν ώρα εργασίας οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, αφού δικαστήριο της Σεούλ έκρινε ότι αυτός είναι ένας νόμιμος τρόπος για να καταπολεμηθεί η… βαρεμάρα από τα ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα στη Σεούλ.
Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από την έφεση που άσκησε και κέρδισε ένας οδηγός ταξί, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο 507 δολαρίων από τις τοπικές Αρχές της πρωτεύουσας της Ν. Κορέας.
Η πολύωρη ταλαιπωρία των οδηγών στην πυκνή κίνηση των δρόμων της Σεούλ ανάγκασε τους περισσότερους οδηγούς ταξί να τοποθετήσουν τηλεοπτικούς δέκτες στα οχήματά τους για να καταπολεμήσουν… τη βαρεμάρα.
Η απόφαση του δικαστηρίου προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αφού στη Ν. Κορέα τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 351 τραυματίστηκαν σε 200 τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα μόνο τον τελευταίο χρόνο, επειδή οι υπαίτιοι παρακολουθούσαν τηλεόραση την ώρα που οδηγούσαν.

