Ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της Ζούγκλας και εξαπολύει πυρά κατά αστυνομικών-συνδικαλιστών εξέδωσε η Ελληνική Λύση για το περιστατικό με τον βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Βαγενά.

Η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το «περίεργο» περιστατικό και την φερόμενη εμπλοκή βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, που καταγγέλθηκε από αστυνομικούς της ομάδας Δίας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ζητά να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις καθώς και το νόμιμο πρόστιμο. Αναρωτιόμαστε όμως εάν είναι σύννομη η «πρωτοβουλία» του αστυνομικού, αφού πρώτα απέφυγε να επιβάλει τις νόμιμες κυρώσεις στον φερόμενο, να ενημερώσει ως «ρεπόρτερ» τα κανάλια καθώς και τον συνδικαλιστή, γνωστό θαμώνα των καφέ του Κολωνακίου, ο οποίος έκανε και δηλώσεις. 

Με λίγα λόγια θα μπορούσαν να επιδώσουν κλήση στον φερόμενο ως παράνομο βουλευτή και να λήξει εκεί η ιστορία με τις αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές, ώστε να πάρει την οδό της δικαιοσύνης. Εκείνοι όμως προτίμησαν να εκμεταλλευτούν το θέμα επικοινωνιακά για δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ.

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  οι βουλευτές πρέπει να τυγχάνουν των αυστηρότερων ποινών από τα όργανα της τάξεως και το κυριότερο, ορισμένοι αστυνομικοί πρέπει να πάψουν να φέρονται ως «δημοσιογράφοι των καναλιών» και με τα λάθη ή τις παραλείψεις τους να εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης