Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έλαβε θέση για την επίμαχη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου και για τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί τόσο από τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), κ. Χρήστου Ράμμου, όσο και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. 

Ο κ. Οικονόμου σχολιάζει ότι «ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να τιμούν τη Δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι σύμφωνες με τις επιδιώξεις τους». και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αντίθετα, η Κυβέρνηση σέβεται και τιμά σταθερά τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία: χωρίς ιδιοτελείς προϋποθέσεις, υποσημειώσεις και αστερίσκους. Εμείς σταθερά με τους κανόνες και τους θεσμούς της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα». Τέλος, σε υστερόγραφο σχολιάζει το εξής:

«Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, έναν πρώην Πρωθυπουργό, να αντιλαμβάνεται ότι τέτοιους είδους θεατρινισμοί ταιριάζουν περισσότερο σε κάποιον σαν τον κ. Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι οι δύο τους εξακολουθούν να μοιάζουν σε πολλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης