Τη δυνατότητα να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα είχε η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος και την ξενάγησε στους χώρους. Στις εγκαταστάσεις αυτές φιλοξενούνται μεταξύ άλλων γυναίκες και παιδιά.

«Η γυναίκα μάνα και πρόσφυγας κρατάει στην αγκαλιά της ό,τι πολυτιμότερο έχει. Τα παιδιά της, την ίδια της τη ζωή. Δοκιμάζεται, βασανίζεται και κρατάει ψηλά την ελπίδα. Και εμείς είμαστε σήμερα εδώ για να σταθούμε στο πλευρό τους, ουσιαστικά και συμβολικά» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ στον Ελαιώνα γίνεται μια σοβαρή και οργανωμένη δουλειά από τον δήμο και δεκάδες εθελοντές, ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που προσπαθούν να καλύψουν και τα κενά που αφήνει και δημιουργεί η κυβέρνηση. Είμαστε σήμερα εδώ για να σταθούμε στο πλάι της γυναίκας, να σταθούμε στο πλάι των παιδιών. Είναι μια μέρα γιορτής για τη γυναίκα, αλλά εδώ δοκιμάζεται ο άνθρωπος. Ελπίζω να δοθεί το συντομότερο ένα τέλος στη δοκιμασία αυτών των ανθρώπων και εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους όσο αυτό διαρκεί» πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi.gr (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης