Η σύζυγος του Τσιάρα σε εισπρακτική

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 20:58
Η σύζυγος του Τσιάρα σε εισπρακτική

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης το Διαδίκτυο κατακλύστηκε από πληροφορίες για την ύπαρξη κοινής εταιρείας του γιου του βουλευτή Γρεβενών Ανρέα Πάτση με την σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο και πρωτοφανές η Αγγελική Στεργιούλη, μοριακή βιολόγος, σύζυγος του υπουργού Δικαιοσύνης φέρεται να συμμετέχει σε εισπρακτική εταιρεία με ποσοστό 30% ενώ το 70% του ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου το κατέχει ο Πάρης Πάτσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάρης Πάτσης μέχρι και χθες Τρίτη, ως στέλεχος της ΝΔ, συνεργαζόταν με τον ειδικό τομέα του κόμματος για τα «κόκκινα» δάνεια. 

Από χθες το πρωί στην ιστοσελίδα της ΝΔ, κατέβηκαν όλα τα στοιχεία που αφορούσαν τον Πάρη Πάτση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία με την επωνυμία «ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION SERVICES ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» συστάθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 2016 και είναι καταχωμένη στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αριθμό 140990301000. Μέτοχος με ποσοστό 70% στην εν λόγω εταιρεία είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στη Sightgreen Ltd, ιδιοκτησίας Πάτση.

Το 30% της «ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION» ανήκει στη STAGG Συμβουλευτική και Εμπορική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, ΙΚΕ η οποία ανήκει στην Αγγελική Στεργιούλη, σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Δείτε την καταχώρηση στο ΓΕΜΗ:
 

Εντωμεταξύ, η εταιρεία «STAGG (ΣΤΑΓΓ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» συστάθηκε την 17η Ιουλίου του 2020 και έχει καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αριθμό 140339801000 και έχει διαχειρίστρια την Αγγελική Στεργιούλη.

Δείτε εδώ την καταχώρηση της εταιρείας STAGG στο ΓΕΜΗ

Τονίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης για το θέμα.

Τι είναι επιτέλους αυτή η εταιρεία;

Σύμφωνα με το ΓΕΜΗ η κοινή εταιρεία, που έχουν συστήσει ο Πάρης Πάτσης με την Αγγελική Στεργιούλη, είναι μια ΕΠΕ (Περιορισμένης Ευθύνης) μεταφοράς προσώπων. Δεν αναφέρεται καμία άλλη λεπτομέρεια ως προς εύρος δραστηριοτήτων αυτής της εταιρείας. Τι θα πει μεταφορά προσώπων; Μετακινήσεις; Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; 

Ακόμη, θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, πως μια εταιρεία μεταφοράς προσώπων, θα μπορούσε να ασχολείται ακόμη και με ανομολόγητες δραστηριότητες. 

Η Ζούγκλα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος δεν απάντησε. Αναμένουμε εξηγήσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 11:23