ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Οι ευρωεκλογές καθώς και οι αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογικές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ανοίγοντας τον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές, οι οποίες εκ του αποτελέσματος ήταν αναπόφευκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα δημοσκοπική έρευνα από το zougla.gr έχει ως στόχο να βολιδοσκοπήσει το προεκλογικό κλίμα πριν ακόμη προκηρυχθεί και επίσημα η πρόωρη προσφυγή στην κάλπη στις 7 Ιουλίου.

Τα πολιτικά συμπεράσματα από τις ευρωεκλογές έχουν εν πολλοίς εξαχθεί από τα κομματικά επιτελεία, ωστόσο οι εθνικές εκλογές έχουν διαφορετικό περιεχόμενο και, άρα, σηματοδοτούν διαφορετικά πράγματα από τις ευρωεκλογές.

Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να προσεγγιστούν οι τάσεις του εκλογικού σώματος έναν μήνα πριν από τη «μάχη όλων των μαχών» της 7ης Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις ερωτήσεις που απευθύνονται στους πολίτες – ψηφοφόρους άνω των 17 ετών επιχειρείται η κατανόηση των προσδοκιών αλλά και των πολιτικών επιλογών του εκλογικού σώματος.

Η δημοσκόπηση αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες, θα σταθμιστεί σύμφωνα με τα δημογραφικά δεδομένα της τελευταίας επίσημης απογραφής καθώς και με τα εκλογικά αποτελέσματα της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης του Σεπτεμβρίου 2015, όπως γίνεται πάντα.

Ο μηχανισμός του zougla.gr και η επιστημονική ομάδα με την οποία συνεργάζεται διαθέτουν τα απαιτούμενα τεχνολογικά εργαλεία, ώστε να απομονώνονται οι διπλοψηφίες καθώς και να εντοπίζονται εκούσιες προσπάθειες αλλοίωσης κατά το δοκούν του αποτελέσματος της δημοσκόπησης με κατευθυνόμενες (ομαδικές) παρεμβάσεις κατά την ψηφοφορία. Η δημοσκόπηση από το zougla.gr απευθύνεται σε όλους τους πολίτες άνω των 17 ετών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης