Ο Υπουργός Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος βρίσκεται σήμερα Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 στο Μόναχο όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 56ης Διάσκεψης Ασφαλείας.

Στο πλαίσιο της Διάσκεψης, ο Υπουργός θα έχει άτυπες σύντομες συναντήσεις με αξιωματούχους των συμμετεχόντων όπως με τους ομολόγους του, του Λιβάνου και της Γεωργίας, τον κοινοβουλευτικό Υφυπουργό Αμύνης της Γερμανίας και τον επικεφαλής των Πολιτικών Στρατιωτικών Υποθέσεων του Ισραήλ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ισραηλινό Υπουργό Αμύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, 15 Φεβρουαρίου 2020 ο κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος θα συμμετάσχει στο πρόγευμα εργασίας από το “Think Tank Cohen Group”, όπου θα μιλήσει ο Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (SACEUR) Πτέραρχος Τεντ Ουώλτερς και θα συμμετέχουν ο Υπουργός Άμυνας ΗΠΑ κ. Μαρκ Έσπερ, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Νάνσυ Πελόσυ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί εν συνεχεία με ομάδα Αμερικανών βουλευτών και Γερουσιαστών προκειμένου να εξετάσουν ζητήματα Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδος και των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης