Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου αναμένεται να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19 στον «Ευαγγελισμό» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (εκτός του κυρίου Βελόπουλου και της Φώφης Γεννηματά) θα εμβολιαστούν στις 27 Δεκεμβρίου σε διαφορετικές ώρες στον «Ευαγγελισμό», αμέσως μετά τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και τους δύο πρώτους Έλληνες που θα κάνουν το εμβόλιο, έναν ηλικιωμένο και μία εργαζόμενη στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα. Σακελλαροπούλου μάλιστα, μέσα από δηλώσεις της, αναφέρθηκε στη σημασία του εμβολιασμού, λέγοντας: «Σήμερα κάνουμε το πρώτο και καθοριστικό βήμα για να επιστρέψουμε, δίχως δεσμεύσεις και αναστολές, στις ζωές μας, να απελευθερωθούμε από την πολύμηνη ομηρία του ιού».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε επίσης ότι «ο εμβολιασμός, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών, είναι μια πράξη προστασίας του εαυτού μας και του άλλου, της προσωπικής και της δημόσιας υγείας, του ατόμου και του κοινωνικού συνόλου. Η ανοσία της κοινότητας εγγυάται την υγεία και τη ζωή όλων μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης