Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Κώστα Ζαχαριάδη και του Μάκη Βορίδη για την περιβόητη κοπή της βασιλόπιτας στο υπουργείο, η οποία κοστολογήθηκε στα 12.000 ευρώ.

Η εκδήλωση, η οποία γίνεται για τους εργαζομένους του υπουργείου και τις οικογένειές τους, στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, η οποία συνεχίστηκε και την Τρίτη στο Open TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάκης Βορίδης, αφού εξήγησε ότι «υπάρχει ο κωδικός για αυτήν τη δαπάνη, δεν το εκπόνησα εγώ» ύστερα κι από παραίνεση του Κώστα Ζαχαριάδη, αποκάλυψε ότι «Ανακαλώ την απόφαση για την εκδήλωση που επίκειται (σ.σ.: για σήμερα το απόγευμα), θα βγάλω ανακλητική απόφαση, θα πάω στο γραφείο μου και θα την υπογράψω». 

Πρόσθεσε, δε, ότι «εγώ λοιπόν θα κάνω το εξής: Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι. Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά, θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος, για προσβολή προσωπικότητας. Πήρα 40.000 ευρώ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης