Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία κι έπειτα μπήκε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» απ΄ όπου βγήκε με τιμητική διάκριση, και έφυγε για το Λονδίνο για να σπουδάσει «acting on camera» και επιλέχθηκε να παίξει πλάι στον Τζέρεμι Άιρονς και συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες, όπως ο Joe Doyle και ο Terrry MacMahon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κρυσταλλία Κεφαλούδη μίλησε στο Αθηναϊκό – Πρακτορείο Ειδήσεων για την καριέρα της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τη συνεργασία της με τον Τζέρεμι Άιρονς.

«Είχα την τύχη να βρω ατζέντη, ο οποίος με οδήγησε στο casting της τηλεοπτικής σειράς εποχής του Showtime TV Network “The Borgias” όπου εκείνος ήταν πρωταγωνιστής. Ήμουν τρομοκρατημένη! Όταν έγινα penciled, δηλαδή έφτασα στο τελικό δοκιμαστικό μαζί με άλλες δύο κοπέλες, το άγχος μου χτύπησε ταβάνι. Κι όταν επιλέχθηκα να παίξω μαζί του, πάγωσα. “Δεν πάω”, είπα, “θα λιποθυμήσω και θα γίνω ρεζίλι”. Τότε ο ατζέντης μου με απείλησε ότι αν δεν το έκανα, θα μ΄ εγκατέλειπε. Ήταν τα ομορφότερα 20 λεπτά της ζωής μου! Δεν ήθελα να τελειώσει. Και επειδή με ρωτάς για εκείνον, ακόμα και όταν έτρεμα σαν ψάρι, ήταν τόσο γλυκός, τόσο υποστηρικτικός, που στο πρόσωπο του δεν έβλεπα τον Θεό, αλλά τον μπαμπά μου, τον κολλητό μου. Έναν άνθρωπο δικό μου. Αυτή είναι η φύση των αληθινών σταρ».

Εκτός από τη σειρά «Έλα στη θέση μου», όπου υποδύεται την αστυνομικό Καπράλου, αυτή την περίοδο η Κρυσταλλία έχει επιδοθεί με αφοσίωση στα γυρίσματα της αγγλόφωνης ταινίας του Δημήτρη Κατή «Broken Circle», που στηρίζεται στον μύθο των Ατρειδών, αποτελεί συμπαραγωγή Ελλάδας και ΗΠΑ και προορίζεται για ξένα κινηματογραφικά φεστιβάλ. Πρόκειται για ταινία Sci-fi Fantasy και Αρχαία Ελλάδα, με τη συνδρομή ενός δυνατού cast ηθοποιών -ανάμεσά τους ο Δημήτρης Μαζιώτης και ο Χρήστος Αμβράζης, που γυρίζεται μεταξύ Μάνης, Λιβαδειάς και Αθήνας. «Είμαι ενθουσιασμένη με αυτή τη δουλειά. Είναι πραγματικά μία εξαιρετική παραγωγή» λέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης