Οι Μορφές Έκφρασης παρουσιάζουν για 3η χρονιά τον πρωτότυπο θεσμό «Παραμύθια στο Δάσος».

Μελωδίες και παιχνίδια, παραμύθια και ιστορίες για πολύ μικρούς αλλά και μεγαλύτερους θεατές κάτω από τις σκιές των δέντρων, μέσα στο δάσος εκεί που η φύση αναπνέει και τα παιδιά νιώθουν όμορφα. Οι αγαπημένες Μορφές Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη σε συνεργασία με τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, συνεχίζουν για 3η χρονιά τον θεσμό «Παραμύθια στο Δάσος» και μεταφέρουν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου στη μαγεία της φύσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πολυτάλαντοι ηθοποιοί και μουσικοί της ομάδας, χαρίζουν στα παιδιά ξενοιασιά, χαμόγελα και αγάπη καθώς ζωντανεύουν τις πρωτότυπες παιδικές θεατρικές παραστάσεις – παιχνίδια της Άννας Σεβαστής Τζίμα.

Κάθε Σαββατοκύριακο, αυτό το καλοκαίρι, τα παραμύθια μας περιμένουν να ταξιδέψουμε μαζί τους για να εξερευνήσουμε τον κόσμο, να μάθουμε τον εαυτό μας και να μας ενώσουν!

Μουσικές διαδραστικές παραστάσεις για βρέφη από 18 μηνών και παιδιά έως 12 ετών με ζωντανή μουσική και βιωματική συμμετοχή των παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

«Τα μυστικά ταξίδια της Νεροσταγόνας» (για παιδιά 4-12 ετών)

Κάθε Σάββατο τις 18:30

Ο κύκλος του νερού και ένας ντέντεκτιβ που ψάχνει να βρει την αλήθεια!

«ΚουΚου! Μια βόλτα στο δάσος» (για βρέφη 18 μηνών έως παιδιά 5 ετών)

Κάθε Κυριακή στις 11:00 και στις 12:15

Μια υπέροχη παράσταση για βρέφη και μικρά παιδιά με ευαισθησία και μουσικές που προσφέρει στα παιδιά εδώ και 11 χρόνια την πρώτη τους επαφή με το θέατρο.

«Ο Δράκος των Χρωμάτων» (για παιδιά 3-7 ετών)

Κάθε Κυριακή τις 18:30

Ένας δράκος τρώει όλα τα χρώματα του κόσμου και η διαφορετικότητα γίνεται ένας ύμνος στη ζωή.

Σύντομα θα προστεθούν και νέα έργα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης