Διαγωνισμούς Φωτογραφίας και Διηγήματος από τον Ιανό

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 08:32
Διαγωνισμούς Φωτογραφίας και Διηγήματος από τον Ιανό

Ο Ιανός πραγματοποίησε για τρίτη συνεχή χρονιά Διαγωνισμούς Φωτογραφίας και Διηγήματος με θέμα: «Ημερολόγια Καραντίνας».

Oι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας θα ανακοινωθούν στο κανάλι του Ιανού στο Youtube καθώς και στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

Δείτε εδώ

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που αποτελείται από τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Δημήτρη Ταλιάνη (φωτογράφος-εκδότης), Μάριο Σπηλιόπουλο (καθηγητής ΑΣΚΤ-ζωγράφος) και Σωτήρη Χατζάκη (σκηνοθέτης), θα ανακοινώσει Α) τους τρείς (3) μεγάλους νικητές του διαγωνισμού*, Β) τις τριάντα (30) καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκθέτονται στο Cafe του ΙΑΝΟΥ (Σταδίου 24) από την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης μέχρι την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, Γ) τις εκατό (100) επιλεγμένες φωτογραφίες που θα εκτυπωθούν σε σελιδοδείκτες του Ιανού καθώς και το σκεπτικό επιλογής των νικητών.

Για να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού Φωτογραφίας αλλά και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες, παρουσιάσεις κάντε την εγγραφή σας (subscribe) στο κανάλι του Ιανού στο Youtube!

*Θυμίζουμε πως οι τρεις (3) πρώτοι νικητές κερδίζουν:

1ο βραβείο: Μία Ετήσια Υποτροφία Σπουδών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στην Ειδικότητα της Φωτογραφίας

2ο βραβείο: Ένα ξεχωριστό ημερολόγιο

3ο Βραβείο: Ένα λεύκωμα φωτογραφίας

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 08:32