Η έκθεση τέχνης «Art Athina», οργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης. Η 24η έκδοση της έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο από την Παρασκευή 13 έως και τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 με τη συμμετοχή 36 αιθουσών τέχνης οι οποίες παρουσίασαν πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες σύγχρονων, κυρίως Ελλήνων, καλλιτεχνών.

Η εικαστικός Μαρία Παπαφίλη και η Αίθουσα Τέχνης Αργώ της Αθήνας συνέχισαν την επιτυχημένη εφετινή συνεργασία τους που είχε ξεκινήσει την άνοιξη στην γκαλερί, που βρίσκεται στο 5 της οδού Νεοφύτου Δούκα στο Κολωνάκι, με κοινή παρουσία τους σε αυτή την έκθεση του Ζαππείου. Η εικαστικός παρουσίασε στο περίπτερο της αίθουσας τέχνης, έργα της συλλογής που είχε εκθέσει στην Αργώ την άνοιξη, καθώς και έργα μιας νέας της, πολύ πρόσφατης, σειράς, διαφορετικής τεχνοτροπίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία Παπαφίλη ευχαριστεί πολύ την αίθουσα τέχνης Αργώ για τη θαυμάσια συνεργασία των κυριών Αλεξίας και Φρανσελίνας Σερέζη καθώς και τους συμπαθέστατους και δημιουργικούς συναδέλφους της με τους οποίους μοιράστηκε αυτήν την όμορφη εμπειρία του Art Athina 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Δήμαρχο της Αθήνας και τους άλλους επισήμους για την επίσκεψη τους στο περίπτερο της Αργώ.

Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλότεχνους που επισκέφθηκαν την έκθεση, είδαν με πολύ ενδιαφέρον τα έργα της και πολλοί από αυτούς συνομίλησαν μαζί της. Επρόκειτο για ανθρώπους κάθε ηλικίας, με αξιοσημείωτη παρουσία πολλών νέων φιλότεχνων, που όλοι τους έδειξαν περιέργεια και εκφράστηκαν με ενθουσιασμό για τη δουλειά της.

Η πολύ θετική αντίδραση των επισκεπτών των εκθέσεων της, την άνοιξη, στον χώρο της Αργώ, πράγματι, συνεχίστηκε και επεκτάθηκε με τα σχόλια των επισκεπτών του Ζαππείου Μεγάρου στο Art Athina 2019. Αυτό δίνει στην εικαστικό μια νέα πολύτιμη ώθηση στο να συνεχίσει τις δύο, αισθητικά και τεχνικά διαφορετικές, σειρές έργων που παρουσίασε εφέτος, και παράλληλα να επεκτείνει την έρευνα της και για νέους εικαστικούς τρόπους έκφρασης.

Τα έργα της Μαρίας Παπαφίλη ενδέχεται να παρουσιαστούν προσεχώς και σε εκθέσεις του εξωτερικού. Οπωσδήποτε όμως οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη δουλειά της στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν, πριν περάσει πολύς καιρός, νέες της δημιουργίες.
 
 «Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα: http://www.euran.com/mp_expo-art-athina-2019.htm.

Η σελίδα Facebook αφιερωμένη στην εικαστικό είναι: https://www.facebook.com/EURAN-European-Art-Networks-presents-Maria-Papafili-462421987300921/»
 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης