Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε εμφάνιση έκπληξη στα γυρίσματα για την προώθηση της νέας της σειράς ρούχων, που λανσάρει σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση Smart Works, η οποία στοχεύει στο να βοηθήσει τις μακροχρόνια άνεργες γυναίκες να αναζητήσουν εργασία ντυμένες κομψά.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ηγείται της φιλανθρωπικής οργάνωσης, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας ρούχα, κατάλληλα για συνεντεύξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα φέτος, αποκαλύφθηκε ότι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός θα επιμεληθεί μια σειρά ρούχων σε συνεργασία με τη Smart Works, τα οποία θα πωληθούν σε καταστήματα της Βρετανίας.

Σε ένα βίντεο κλιπ, που αναρτήθηκε στις 21 Αυγούστου 2019 στον λογαριασμό του πριγκιπικού ζεύγους στο Instragram, διακρίνεται η 38χρονη Μέγκαν ενώ συναντάται με μοντέλα, που συμμετέχουν στα γυρίσματα για τα ρούχα της σειράς της, προσφέροντας μια κλεφτή ματιά των δημιουργιών της.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η δούκισσα του Σάσεξ, μια αυτοαποκαλούμενη φεμινίστρια, που είχε πρωτοστατήσει στην εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών για την ισότητα των φύλων, υποσχέθηκε πέρυσι ότι τα δικαιώματα των γυναικών θα αποτελέσουν το επίκεντρο του φιλανθρωπικού έργου της.

Η ίδια, εξάλλου, εκθειάζεται για το γούστο της στη μόδα με το περιοδικό People να την χαρακτηρίζει την καλύτερα ντυμένη γυναίκα για το 2018.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης