Ο Γουίλ Σμιθ έστειλε μήνυμα υποστήριξης στη Ναόμι Οσάκα μετά την αποχώρησή της από το Γαλλικό Όπεν.
 
Ο Αμερικανός ηθοποιός, ράπερ και παραγωγός με ανάρτησή του στο Instagram έδειξε το χειρόγραφο σημείωμα που έγραψε για την 23χρονη σταρ του τένις.
 
Η Οσάκα εισέπραξε πολλή υποστήριξη από ορισμένους από τους διάσημους θαυμαστές της και συναδέλφους της αθλητές, όταν ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Γαλλικό Όπεν επειδή δίνει μάχη με την κατάθλιψη και το κοινωνικό άγχος.
 
«Γεια Ναόμι, έχεις δίκιο. Κάνουν Λάθος! Είμαι μαζί σου» αναφέρει στο μήνυμά του ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς «Fresh Prince of Bel-Air».
 
Η Ναόμι Οσάκα μετά τη νίκη της επί της Ρουμάνας Παρίτσια Μαρία Τιγκ, στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, αρνήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, κάτι που είναι υποχρεωτικό για όλους τους τενίστες. Οι διοργανωτές του Γαλλικού Open αποφάσισαν να της επιβάλουν πρόστιμο ύψους 15.000 δολαρίων.
 
«Η αλήθεια είναι πως περνάω μεγάλες περιόδους κατάθλιψης από το US Open του 2018 και δυσκολεύομαι να την αντιμετωπίσω» έγραψε η τενίστρια σε ανάρτηση μετά την ανακοίνωσή της ότι αποχωρεί.

Πρόσθεσε ότι είναι αντιμέτωπη πάντα με το κοινωνικό άγχος, το οποίο συχνά επιδεινώνεται σε καταστάσεις όπως οι συνεντεύξεις Τύπου. Εξήγησε ότι αισθάνθηκε ήδη «ευάλωτη και ανήσυχη» και θεωρούσε την παράκαμψη των συνεντεύξεων Τύπου ως πράξη «αυτο-φροντίδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλο που οι δημοσιογράφοι του τένις ήταν πάντα ευγενικοί μαζί μου και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη, δεν μπορώ να μιλάω εύκολα δημόσια και αγχώνομαι πολύ πριν μιλήσω στα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Γίνομαι νευρική και θεωρώ ότι μου προκαλεί στρες να προσπαθώ να συμμετέχω και να δίνω τις καλύτερες απαντήσεις που μπορώ, ανέφερε

Μετά τη δήλωσή της, αθλήτριες όπως η Βένους Ουίλιαμς τάχθηκαν υπέρ της Ναόμι Οσάκα, όπως και το είδωλο του τένις Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και η Μπίλι Τζιν Κινγκ νικήτρια του 39 Grand Slam.

Η Σερένα Ουίλιαμς -η οποία αγωνίζεται στο φετινό Γαλλικό Όπεν- δήλωσε ότι καταλαβαίνει τη Ναόμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταλαβαίνω απόλυτα την Ναόμι. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Πιστεύω ότι κάνει αυτό που αισθάνεται και αυτό είναι το σωστό. Έχω βρεθεί στην θέση της στο παρελθόν και έχω πιεστεί πάρα πολύ. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η κατάσταση που βιώνει είναι δύσκολη» υπογράμμισε.

Με αναρτήσεις τους στο στο Twitter εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την απόφαση της Γιαπωνέζας τενίστριας οι τραγουδίστριες Ντιόν Γουόργουικ, Pink, οι ηθοποιοί Βαϊόλα Ντέιβις, Ολίβια Μουν, η παρουσιάστρια και συγγραφέας, Πάντμα Λάκσμι και η σκηνοθέτης Έιβα Ντουβερνέ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης