Ο Χάρι και η Μέγκαν είναι «αδελφές ψυχές» λέει ο φωτογράφος Μίσαν Χάριμαν

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 10:59
Ο Χάρι και η Μέγκαν είναι «αδελφές ψυχές» λέει ο φωτογράφος Μίσαν Χάριμαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την Κυριακή, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η ανακοίνωση έγινε με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που τράβηξε από μακριά, μέσω iPad, ο φίλος του ζευγαριού και φωτογράφος Μίσαν Χάριμαν (Misan Harriman), ο οποίος βρίσκονταν στο Λονδίνο.

Ο Χάριμαν μίλησε στη Βρετανική Vogue όπου δήλωσε ότι η Μέγκαν και ο Χάρι είναι «απόλυτα αδελφές ψυχές».

«Με το δέντρο της ζωής πίσω τους και τον κήπο να αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα, η ζωή προχωρά μπροστά, δεν χρειάστηκαν οδηγίες, γιατί είναι, και πάντα ρίχνονται από κοινού στη ζωή ως απόλυτες αδελφές ψυχές», είπε ο Χάριμαν. «Όταν βλέπεις ανθρώπους που έχουν τέτοιο δέσιμο, είναι σαν να διαβάζεις τις σελίδες ενός βιβλίου», πρόσθεσε.

«Το ότι μου ζήτησαν να μοιραστώ αυτή την απόλυτη χαρά μετά από μια τόσο αδιανόητη απώλεια και πόνο στην καρδιά είναι δείκτης αληθινής φιλίας», δήλωσε ο Χάριμαν, αναφερόμενος στην αποβολή που είχε η Μέγκαν το καλοκαίρι. «Η Μεγκ μου θύμισε ότι αν δεν την είχα συστήσει σε έναν κοινό μας φίλο, δεν θα είχε γνωρίσει τον Χάρι. Νιώθω χαρά για όποιο μικρό ρόλο έπαιξα».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 11:05