Δημήτρης Μητροπάνος: Ο ανιψιός του αείμνηστου κορυφαίου ερμηνευτή μάς παρουσιάζει το τραγούδι του «Μέσα στη βροχή»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, 14:18
Δημήτρης Μητροπάνος: Ο ανιψιός του αείμνηστου κορυφαίου ερμηνευτή μάς παρουσιάζει το τραγούδι του «Μέσα στη βροχή»

Σε εξαιρετικά ανοδική πορεία συνεχίζει να κινείται ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσει την ελληνική μουσική σκηνή τα επόμενα χρόνια. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μητροπάνο, ο οποίος, μετά και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Ψάξε», επανέρχεται δυναμικά με ένα Digital Single που αποτελείται από τρία νέα τραγούδια!

«Μη μ' αγαπάς», σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Κώστα Αγγελόπουλου, «Μη με ξεχνάς», επίσης σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Αυγερινού Σέρμπου, ενώ την κυκλοφορία κλείνει το πρόσφατα ανεβασμένο στο YouTube «Μέσα στη βροχή», σε στίχους ξανά του Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική του Αυγερινού Σέρμπου, που ήδη ξεχωρίζει.

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Μητροπάνος, εκτός του ότι είναι ανιψιός του αείμνηστου κορυφαίου ερμηνευτή και συνονόματός του, συγκεντρώνει πάνω του πολλά μιντιακά βλέμματα, ωστόσο συνεχίζει να δημιουργεί παρέα με τον παραγωγό του και την εταιρεία του έχοντας και ο ίδιος άριστη μουσική παιδεία, όντας δάσκαλος Μουσικής Αγωγής στη Γερμανία.

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Δημήτρης Μητροπάνος κερδίζει καθημερινά κοινό και ΜΜΕ έχοντας δικό του ύφος και δική του καλλιτεχνική υπόσταση .

Διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube αποκλειστικά!

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ:

 

ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=tJaZj1aNqhI

ΜΗ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=sp58yQnUZo0

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, 14:18