Ο ράπερ MF Doom, γνωστός από την περίεργη μάσκα που φορούσε στα βιντεοκλίπ του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC ο θάνατός του έχει επιβεβαιωθεί, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία.

Ο μουσικός παραγωγός και τραγουδιστής φορούσε τη μάσκα του «κακού» της Marvel, «Doctor Doom» και ήταν γνωστός για τις συνεργασίες του με τους hip-hop καλλιτέχνες Danger Mouse και Ghostface Killah.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο MF Doom (πραγματικό όνομα Ντάνιελ Ντουμίλ) πέθανε στις 31 Οκτωβρίου, αλλά ο θάνατός του ανακοινώθηκε με ανάρτηση στο Instagram από τη σύζυγό του, Τζάσμιν, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δημοφιλής ράπερ  είχε γεννηθεί στο Λονδίνο. Με μητέρα από το Τρινιντάντ και πατέρα από τη Ζιμπάμπουε, πέρασε πολλά χρόνια στην Αμερική φτιάχνοντας αρχικά το συγκρότημα KMD με τον νεότερο αδελφό του. Πριν τρία χρόνια, ο Daniel Dumile, έχασε τον 14χρονο γιο του, King Malachi Ezekiel Dumile, επίσης χωρίς να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

«Ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας, δάσκαλος, μαθητής επαγγελματικός συνεργάτης εραστής και φίλος που θα μπορούσα να έχω. Ευχαριστώ που με έμαθες να συγχωρώ και να δίνω δεύτερες ευκαιρίες να μην κρίνω και να μην ξεγράφω τόσο εύκολα τους άλλους» έγραψε στο Instagram η σύζυγος του ράπερ MF DOOM, ανακοινώνοντας τον θάνατό του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης