Ένα πάρτι για Ρεκόρ με τους Alcatrash στην Πάτρα

Ένα πάρτι για Ρεκόρ με τους Alcatrash στην Πάτρα

Mόνο με ένα μεγάλο πάρτι  θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η προσπάθεια διεκδίκησης του Ρεκόρ Guinness από την Πάτρα με το μεγαλύτερο καρναβαλικό χορό, Danza Kuduro.

Έτσι, την Πέμπτη 7 Μαρτίου, μετά τη «νίκη» της Πάτρας και την κατοχύρωση του παγκόσμιου ρεκόρ τη σκυτάλη παίρνουν οι Alcatrash, στην κεντρική σκηνή του Royal Theater.

Το αγαπημένο συγκρότημα της πόλης, με ανανεωμένο καρναβαλικό πρόγραμμα και με πανυγηρική διάθεση ανεβαίνει στη σκηνή και μας προ(σ)καλεί όλους σ’ ένα ξέφρενο πάρτι  μέχρι πρωίας.

Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα), Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (τύμπανα), Πέτρος Πυλαρινός (φωνή) και Σταύρος Κωστής (κιθάρα), τα μέλη της live party squad «Alcatrash», ειδικεύονται στις διασκευές και πιο συγκεκριμένα στη δεκαετία του ’90 όπου τους έδωσε και την έμπνευση για το όνομα τους.

Η μουσική παρέα που ξεκίνησε από την Πάτρα και για δύο χρόνια ήταν η μπάντα στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ εφέτος είναι ζωντανά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για Την Παρέα» στο Open, έχει αγαπηθεί όπου και εάν έχουν πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση.

Τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει κανείς;

Info:

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Royal Theater, Παλαιό Πτωχοκομείο,  Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Είσοδος: 15 ευρώ με 1 ποτό

Πληροφορίεςικ: 2610 310120

www.royaltheater.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019, 12:53