Μπροστά στο κοινό επιστρέφει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης με τη συναυλία «Pastorale» τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σε μια συναυλία για όλη την οικογένεια -η ΚΟΘ καλεί και τα παιδιά να συμμετέχουν- παρουσιάζεται ο άνθρωπος Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, ο συνθέτης, ο δάσκαλος, ο φιλόσοφος, ο μουσικός, μέσα από τη συνομιλία του με τη φύση, όπως την αποτύπωσε στην περίφημη «6η Συμφωνία» του, την επονομαζόμενη «Ποιμενική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διεύθυνση ορχήστρας είναι ο Διονύσης Παντής, στην αφήγηση η Ιωάννα Γεωργαντά και ο Γιάννης Σαμψαλάκης, ενώ το κείμενο υπογράφει η Λίζα Κωνσταντοπούλου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί -με όλα τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, με υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου και υποχρεωτική χρήση μάσκας- τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 στις 20:30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ, μειωμένο (άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, μέλη Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών) 5 Euro.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης