Οι Metallica τραγουδούν το «Enter Sandman» στην αποθήκη τους

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, 14:19
Οι Metallica τραγουδούν το «Enter Sandman» στην αποθήκη τους

Οι Metallica επέστρεψαν στη «σκηνή» ερμηνεύοντας την κλασική επιτυχία τους του 1991 «Enter Sandman» για μια ειδική εκπομπή του A Late Show (του Stephen Colbert) αφιερωμένη στο Super Bowl, τον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Τα γυρίσματα έγιναν στην αποθήκη του συγκροτήματος και στο βίντεο παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μας μηχανήματα μουσικής που χρησιμοποίησαν τα μέλη της μπάντας σ' όλη την καριέρα τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Παρά το πλήγμα που κατάφερε η πανδημία, οι Metallica ήταν υπερδραστήριοι το 2020. Στα τέλη του περασμένου χρόνου, σε livestream για καλούς σκοπούς του Helping Hands Concert & Auction, η μπάντα έδωσε ακουστικές ερμηνείες των «Blackened» και «Now That We’re Dead» αλλά ερμήνευσε επίσης και τα «Nothing Else Matters», «The Unforgiven» και «All Within My Hands». Έπαιξαν τον αμερικανικό Εθνικό Ύμνο σε αγώνα των San Francisco Giants τον περασμένο Σεπτέμβριο, κυκλοφόρησαν μια καινούργια κινηματογραφημένη συναυλία τους (προβλήθηκε σε ντράιβ ιν) και παρουσίασαν το άλμπουμ S&M2.

Προς το παρόν, δουλεύουν στο άλμπουμ που θα ακολουθήσει το Hardwired… to Self-Destruct του 2016. Και αδημονούν να ανεβούν και πάλι σε πραγματική σκηνή. «Τι είμαστε, 38, 39 χρόνια σ' αυτή τη διαδρομή, και δεν έχουμε δώσει ένα live show εδώ και 16 μήνες;» είπε, ο Lars Ulrich, μιλώντας στο Rolling Stone στα τέλη του 2020. «Αυτό, στα σίγουρα είναι το πιο μεγάλο κενό και δεν βαστιέμαι να βγω εκεί έξω και να παίξω και να ιδρώσω...»

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, 14:19