Σαρώνει τις πρωτιές το Scorpion του Drake

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 10:28
Σαρώνει τις πρωτιές το Scorpion του Drake
Αφού έγινε το πρώτο άλμπουμ που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο stream στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το Scorpion του Drake έρχεται να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ που κατείχαν οι Beatles από το 1964.

Σύμφωνα με το Billboard και τα 25 κομμάτια του άλμπουμ του Καναδού ράπερ βρίσκονται στα 100 πιο δημοφιλή τραγούδια του Billboard εκ των οποίων τα επτά στην πρώτη δεκάδα, ρεκόρ που κατείχαν οι Beatles, όταν το 1964 είχαν πέντε τραγούδια στην πρώτη δεκάδα της λίστας από το άλμπουμ τους «Fab Four».

Από τα 25 τραγούδια του πέμπτου στούντιο άλμπουμ του τραγουδιστή από το Τορόντο το «Nice For What» παραμένει πρώτο στη λίστα για 6η εβδομάδα.

Ο Drake, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Aubrey Drake Graham, ήταν ήδη το 2016 ο πιο επιτυχημένος μουσικούς του έτους, τώρα με το νέο του διπλό άλμπουμ «Scorpion» δίνεται μία νέα ώθηση στην καριέρα του και στις πωλήσεις των δίσκων του.

Με την κυκλοφορία του δίσκου ο 31χρονος ράπερ επιβεβαίωσε και τη φήμη ότι έχει αποκτήσει έναν γιο, ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομα της μητέρας του παιδιού.Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 10:29