Μια σημαντική στροφή της καριέρας της έχει κάνει η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη και όλα δείχνουν ότι το κοινό την ακολουθεί σε αυτή. Μετά τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Ηλία Φιλίππου στο «Κάτι δεν κάναμε καλά» συνέχισε με τον θρυλικό τραγουδοποιό Αντώνη Βαρδή και ένα ανέκδοτο τραγούδι του με τίτλο «Πάρε με στην αγκαλιά σου» που συγκλόνισε από το πρώτο άκουσμά του.

«Ο Αντώνης Βαρδής γεμίζει συναισθήματα την ψυχή μου, δηλώνει η Μαρία Καρλάκη. Αυτό το τραγούδι ήταν θείο δώρο για εμένα και θα ευγνωμονώ για πάντα τον Γιάννη Βαρδή, που με εμπιστεύτηκε. Ξέρω ότι είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί τραγούδι μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή και ένιωθα το βάρος μιας τεράστιας ευθύνης. Ωστόσο ένιωσα ότι αυτή τη χαρά μου την έστειλε η μητέρα μου από εκεί ψηλά. Ήταν τόση η συγκίνησή μου που στο βίντεο κλιπ κλαίω στ’ αλήθεια από την ένταση…», εκμυστηρεύτηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Στην πρόσφατη συναυλία που έδωσε στο Αττικό Άλσος παρέα με δύο καλλιτέχνες που εκτιμά πολύ, τον Γιάννη Βαρδή και τον Γιώργο Λιανό, ήταν έντονες οι στιγμές χαράς και συγκίνησης που μοίρασαν με τα τραγούδια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Χάρης Ρώμας που έσπευσε να τη συγχαρεί στο τέλος της συναυλίας στα καμαρίνια.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης