Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον τόνισε ότι στην αρχή της καριέρας του ήταν μέρος μιας «κοινότητας» ηθοποιών που υποστήριζαν ο ένας τον άλλον.

Ο 72χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Ντένζελ Ουάσιγκτον, τον Γουέσλι Σνάιπς και άλλους συναδέλφους του, κατά τη διάρκεια συμμετοχής του στο «The Late Show» με τον Στίβεν Κόλμπερτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμασταν όλοι μαζί. Ήμασταν μια τεράστια κοινότητα, ξέρετε. Δεν ήταν μόνον ο Ντένζελ και ο Γουέσλι» είπε ο  Τζάκσον.

«Όλοι γίναμε επιτυχημένοι με διαφορετικούς ρυθμούς» πρόσθεσε. «O Ντένζελ συμμετείχε στη σειρά St. Elsewhere και μετά έγινε σταρ του κινηματογράφου. Και μετά ο Γουέσλι έγινε τεράστιος σταρ ταινιών  δράσης με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και όλους αυτούς τους άλλους τύπους. Και οι υπόλοιποι εργαζόμασταν στη Νέα Υόρκη κάνοντας θέατρο και ξαφνικά γύρισα το «Jungle Fever» και μπήκα στο Χόλιγουντ» είπε.

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον είπε ότι άλλοι ηθοποιοί, όπως ο Τζιανκάρλο Εσποσίτο και Τζέιμς  Πίκενς Τζ., έκαναν τη μεγάλη τους επιτυχία πιο πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο Τζιανκάρλο Εσποσίτο – ήταν πάντα καταπληκτικός ηθοποιός και λέγαμε: «Πότε θα κάνει αυτή τη μεγάλη επιτυχία;» Και τότε εμφανίζεται στο Breaking Bad ως Gus και τώρα είναι παντού. Ή ο Τζέιμς Πίκενς που είναι ο επικεφαλής του νοσοκομείου στο Grey’s Anatomy» τόνισε.

Ο Τζάκσον είπε ότι οι φίλοι του εξακολουθούν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και να γιορτάζουν την επιτυχία του άλλου.

«Υπάρχουν πολλοί από εμάς που εργαστήκαμε και δυσκολευτήκαμε και είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπουμε άτομα με τα οποία πήγαινες σε ακροάσεις, μοιραζόσουν το φαγητό, συγκέντρωνες χρήματα και αγόραζες φαγητό, επειδή δεν είχες αρκετά, να πετυχαίνουν» δήλωσε.

«Όλα δεν συμβαίνουν ταυτόχρονα, αλλά όταν συμβαίνουν, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε ότι όλοι μας κάνουμε τώρα πράγματα, για τα οποία οι άνθρωποι μας κοιτάζουν και μας αναγνωρίζουν σε διαφορετικά μέρη», πρόσθεσε.

Ο Τζάκσον πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Hitman’s Wife’s Bodyguard» συνέχεια του «The Hitman’s Bodyguard» μαζί με τους Ράιαν Ρέινολντς και Σάλμα Χάγιεκ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης