Τη βοήθεια της Τζέιμι Λι Κέρτις δέχτηκε η Τζένιφερ Γκρέι για τον νέο της ρόλο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 10:32
Τη βοήθεια της Τζέιμι Λι Κέρτις δέχτηκε η Τζένιφερ Γκρέι για τον νέο της ρόλο

Συμβουλές από την Τζέιμι Λι Κέρτις δέχτηκε η Τζένιφερ Γκρέι για να τα καταφέρει στον τελευταίο της ρόλο.

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Κέρτις τη συμβούλεψε για το πώς να μεταμορφωθεί καλύτερα στον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη βιογραφική ταινία «Gwen Shamblin: Starving for Salvation».

Μία από τις πτυχές του ρόλου της ως Γκουέν Σάμπλιν Λάρα είναι η εξωτερική εμφάνιση με το φουσκωμένο ξανθό χτένισμα. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε ότι η Κέρτις την οδήγησε στη σωστή κατεύθυνση ώστε να πετύχει αυτό το look.

 «Μου είπε: "Λοιπόν, πρέπει να πας στον Ρομπ Πίκενς. Είναι ο καλύτερος κατασκευαστής περουκών. Μόλις μου έκανε τις περούκες για το Χαλοουίν και έκανε και τις περούκες της Άνα ντε Άρμας για το Blonde"», είπε η Γκρέι και πρόσθεσε: «Όταν μου το λέει με αυτήν την αυστηρή φωνή, τότε κάνω ό,τι μου λέει και έτσι τηλεφώνησα στον Πίκενς».

 Σύμφωνα με το Deadline, τον Νοέμβριο η Γκρέι δέχτηκε να υποδυθεί τη Σάμπλιν, μία αμφιλεγόμενη συγγραφέα, ιδρύτρια του προγράμματος χριστιανικής διατροφής «The Weigh Down Workshop» και ιδρύτρια της εκκλησίας «Remnant Fellowship».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 10:32